VeiligheidNL kiest voor Creapolis
NIEUWS 23 NOVEMBER 2017
BRANCHE NON-PROFIT
KLANT VEILIGHEIDNL
Share to Twitter Share to Facebook Share to Google+ Share to Linkedin

VeiligheidNL kiest voor Creapolis

We zijn trots te melden dat we een nieuwe klant kunnen verwelkomen. Na een pitch tussen drie partijen heeft VeiligheidNL gekozen voor Creapolis als producent van vier informatieve video’s over het veilig laten slapen van baby’s en peuters.

 

Binnen het thema Kindveiligheid besteedt VeiligheidNL in 2018 veel aandacht aan veilig slapen, een zeer belangrijk onderwerp voor aanstaande en ‘jonge’ ouders. De komende periode gaat Creapolis vier video’s produceren die deze doelgroep gaat informeren en helpen bij het veilig laten slapen van hun baby’s en peuters.

 

VeiligheidNL zet zich al meer dan 30 jaar in om het aantal ongevallen in Nederland te verlagen. Het heeft gekozen voor Creapolis vanwege onze ruime ervaring met het ontwerpen van educatieve applicaties en media voor heel specifieke doelgroepen. Omdat we geloven dat elke persoon en organisatie uniek is, steken we dan ook veel energie in het leren begrijpen van hun wereld en perspectief. We zijn dan ook trots dat dit inlevingsvermogen op waarde wordt geschat en we de kans krijgen ons in te zetten voor het welzijn van deze kwetsbare doelgroep.