Online programma's voor persoonlijke groei en organisatieontwikkeling

NIEUWS 15 OKTOBER 2021
Share to Twitter Share to Facebook Share to Google+ Share to Linkedin

Vacature front-end developer

Wat ga je doen?

Als front-end developer ben je bezig met het ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van het front-end gedeelte van onze applicaties, websites en online tools. Je werkt samen met onze designers en developers op het raakvlak tussen creativiteit en techniek. Je bent in staat om je ideeën goed over te brengen, je keuzes te onderbouwen en ontwerpen om te zetten in technisch goed werkende producten. Je houdt je niet alleen bezig met technische aspecten, maar ook met vraagstukken op het gebied van usability (gebruiksvriendelijkheid) en toegankelijkheid.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die van nature ‘design’ aan ‘techniek’ verbindt, en je hebt daar heldere ideeën over. Termen als ‘responsive’ en ‘mobile-first’ zijn voor jou gesneden koek, UI- en UX-design zijn voor jou pure liefhebberij en je bent op de hoogte van de nieuwste trends want de wereld van web en app development is continu in beweging. ‘Functie’ gaat voor jou boven ‘vorm’, want iets is pas goed als het werkt, en het werkt pas goed als de eindgebruiker er gelukkig mee is.

 

  • 1-3 jaar relevante werkervaring
  • Afgeronde MBO 4 of HBO-opleiding
  • Ervaring met HTML, CSS en Javascript
  • Vaardig met Photoshop is een pre
  • Ervaring met LMS’en als Moodle en CMS’en als WordPress is een pre

Wat bieden we jou?

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een laptop van de zaak
  • Reiskostenvergoeding
  • Flexibele werktijden
  • Het mooiste uitzicht van en op Amsterdam

Wie zijn wij?

Bij Creapolis geloven we heilig in de kracht van educatie en de kansen die het biedt om je leven, werk en omgeving zelf vorm te geven. Daarom willen we mensen en organisaties helpen om zichzelf te ontwikkelen en zo hun wereld iets te verbeteren. Om dit mogelijk te maken produceren we tools, trainingen en media voor persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. 20 jaar ervaring heeft ons veelzijdig gemaakt in techniek en creatief in productie. Onze leeroplossingen zijn daarom origineel, ambachtelijk en vooral effectief. We werken voor (semi-)overheden, non-profit organisaties en commerciële bedrijven, vaak in samenwerking met een trainings- en opleidingsbureau. KLM, UWV en het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn een paar van de klanten waar we trots op zijn. Ons werk voor laatstgenoemde is vorig jaar zelfs bekroond met een Grand Award op het WorldMediaFestival.

Interesse?

Stuur een korte motivatie en portfolio van minimaal 3 stukken naar fred@creapolis.nl.