Online programma's voor persoonlijke groei en organisatieontwikkeling

TEAM
Share to Twitter Share to Facebook Share to Google+ Share to Linkedin

Over Creapolis

Bij Creapolis geloven we heilig in de kracht van educatie en de kansen die het mensen biedt om hun leven, werk en omgeving vorm te geven. Daarom willen we mensen en organisaties helpen om zichzelf te ontwikkelen en hun wereld iets te verbeteren.

 

Geen mens of organisatie is echter hetzelfde; elk heeft zijn eigen verhaal, dromen en ambities. We willen ze allemaal horen. We hebben namelijk geleerd dat uit dialoog de beste ideeën ontstaan. Samen vind je dan de beste oplossing voor het behalen van een leer- of ontwikkeldoel.

 

Om dit mogelijk te maken produceren we tools, trainingen en media voor persoonlijke groei en organisatie-ontwikkeling. Door 20 jaar ervaring zijn we veelzijdig in techniek en creatief in productie. Onze leeroplossingen zijn daarom origineel, ambachtelijk en vooral effectief.

 

Wij werken voor (semi-)overheden, non-profit organisaties en commerciële bedrijven, vaak in samenwerking met een trainings- en opleidingsbureau.

 

Benieuwd hoe we kunnen helpen om jouw ontwikkeling te versnellen? Neem dan contact op voor meer informatie of een goed gesprek.