NIEUWS 28 SEPTEMBER 2017
Share to Twitter Share to Facebook Share to Google+ Share to Linkedin

Creapolis behaalt ISO certificering

Met deze certificering zet Creapolis zet een belangrijke stap in kwaliteit en professionaliteit

 

Met gepaste trots kunnen we melden dat Creapolis sinds 18 september officieel ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd is. Dat is een ingewikkelde manier om te zeggen dat we door een externe auditor positief zijn beoordeeld voor de manier waarop we de kwaliteit van onze interne processen en informatiebeveiliging waarborgen.

 

De wens om ons te certificeren is ingegeven door onze ambitie om onze professionaliteit en kwaliteit verder te vergroten. Tegelijkertijd is het voor klanten als het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Tata Steel of de Nierpatiënten Vereniging Nederland van het allergrootste belang dat hun data te allen tijde goed beveiligd zijn. Deze certificaten bevestigen dat de veiligheid van hun data en de kwaliteit van ons werk bij ons de hoogste prioriteit heeft.

 

Deze twee certificaten vormen echter pas het begin van een traject dat we een jaar geleden hebben ingezet. Als groeiende organisatie met steeds grotere projecten blijven we de komende jaren hard werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening zonder daarbij in te boeten aan de creativiteit en flexibiliteit waar we bekend om staan.